Gerekli Belgeler Nelerdir?
2 fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi, kayıt formu (kayıt bölümünden indirebilirsiniz), sağlık raporu (sağlık ocağından alınabilir)
evraklar bize ulaştıktan sonra çocuklarımıza sporcu kartı çıkartılıp daha sonra derslere başlanacaktır.
Havuzda gerekli malzemeler nelerdir?
Mayo ve şort kullanabilir, Bone, Yüzücü Gözlüğü, Havlu, Terlik, Şampuan.
Mayo, bone ve yüzücü gözlüğünü kulübümüzden temin edebilirsiniz.
Ne kadar sürede yüzme öğrenebilirim?
Bu tamamen kişinin kabiliyeti ve yüzme eğitimi verecek antrenöre bağlı bir durumdur.Tecrübelerimize dayanarak söylemek gerekirse 1,5 – 2 aylık bir eğitim sürecinde kişi su üzerinde durabilir ve yüzmeye başlayabilir.Bu durum kişiden kişiye değişebilir, bazıları bu süreyi daha da kısaltabilirler.
Yüzme öğrenme garantisi veriyor musunuz?
Evet biz yüzme derslerimiz için garanti veriyoruz. Bilimsel yüzme çalışmalarımızda sizden istediğimiz, derslere zamanında gelmeniz ve derslere ara vermemeniz.
Yüzme kurslarınızda gruplar kaç kişidir?
Yüzme derslerimizde gruplarımız maksimum 6 – 8 kişi ile sınırlıdır. Grupları seviyelerine göre organize ediyoruz. Bu durum derslerin hızlı ve daha verimli geçmesini sağlamaktadır. Gruplarımız bay/bayan karma olarak yapılmaktadır.
Kursa Ne zaman başlayabilirim?
Kurslarımıza katılım için belirli bir tarih aralığı yoktur. istediğiniz tarihte müracaat yapabilirsiniz. İnternet sayfamız kayıt bölümünde gerekli belgeleri bulabilirsiniz.
Yüzme biliyorum serbest katılabilir miyim?
Yüzme biliyorsanız yüzme bilen gruplarımıza katılabilir yüzme tekniğinizi geliştirebilirsiniz
Ödemeler nasıl yapılıyor?
Ödemeler aylık olarak peşin yapılmaktadır. Aylık 8 ders 16 saat üzerinden takip yapabilirsiniz.
Kışın Yüzme Kursu Olur mu?
Kışın yapılan yüzme aktiviteleri bilindiği gibi hastalıklara davetiye çıkarmaz aksine spor yapan çocuklarda vücut daha fazla sayıda antikor ürettiği için çocukların gribal enfeksiyonlara yakalanama riskini azaltır. Yapılması gereken ders sonrası saçlar tamamen kurutulup bere-mont giyilerek dış ortama çıkılmalıdır.